Sinksenkermis

Sinkenkermis – Zaterdag 7 juni 2014

Affiche sinkenkermis
Heb jij ook heel wat speelgoed waar je bent uitgegroeid? Of ben je misschien aan het sparen voor iets nieuws? Misschien is dit dan het juiste moment om de kasten leeg te maken, wat toffe kinderspullen bij elkaar te zoeken en een aardige duit bij te verdienen.
 
De tent op het kerkplein wordt op zaterdag 7 juni van 14:00 tot 17:00 omgetoverd tot een heuse tweedehandsbeurs voor en door kinderen.  Alle kinderspullen, speelgoed, boeken en kleding van 0 tot 16 jaar mogen hier verkocht worden.
 
Op het programma staan verder de opening van de kermis, kindergrimme, een markt van streekproducten en een dranktoog tot 20:00.
 
Geïnteresseerd in de tweedehandsbeurs?
 
Je betaalt als leerling van Den Drempel slechts  5 euro voor een tafel van 2 meter (anderen betalen 10 euro voor een tafel) en de verkoop doe je zelf (eventueel onder begeleiding van een ouder).
 
De tafels zijn beperkt, dus vergeet niet snel in te schrijven.
 
Ten laatste tegen 2 juni moeten we je inschrijving ontvangen. Hiervoor mag je het onderstaand strookje samen met gepast geld via de school meegeven.
 
Je krijgt vanaf 13u toegang tot de tent om alles mooi uit te stallen en vanaf 14u verwachten we de koopjesjagers. Om 17u wordt de tweedehandsbeurs afgesloten en heb je rustig de tijd om de niet-verkochte spullen terug in te pakken.
 
Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je als helper meewerken aan deze activiteit dan kan je best mailen naar sinksenkermis@ovwerchter.be.
 
We zien graag veel blije gezichten in het kermis weekend!!
 
De Sinksenkermis-werkgroep
 
——————————————————————————–
 
Naam leerling / niet-leerling  (schrappen wat niet past) Den Drempel:
 
 
Email:
 
 
Telefoon nummer:
 
 
(Ten laatste op 2 juni binnenbrengen via de school)